Om klubbens bowlingsektion

Fotboll

Den minsta av sektionerna sett till antal medlemmar är bowlingen. Här finns det cirka 50 stycken aktiva medlemmar och det är också den sport som har högst medelålder. Det beror självklart på att det är en idrott man kan hålla på med i alla åldrar, allt från 5 till 6 års åldern och upp till man inte orkar längre.

Det är en stor gemenskapssektion detta, då man gärna inte bara bowlar utan också umgås i samband med spelet. Man kan äta en bit mat och spela några serier bowling. Det finns ett lag i seriesystemet från föreningen men det har ingen framskjuten position i systemet utan det finns mest för att få möta lite andra lag och ha kul.

Det finns dock ett par personer som genom åren slagit maxpoängen 300 i föreningen vilket är superkul och vem vet, rätt som det är så kanske bowlingen börjar klättra i seriesystemet de med. Men det viktigaste i denna sektion som läget är nu är att ha kul och umgås. Dessutom är det många andra sektioner i föreningen som gärna kommer hit och slår en eller ett par serier de med.

katlan